Грінки з карамелмзированными яблуками за рецептом Гордона Рамзі

Грінки з карамелмзированными яблуками за рецептом Гордона Рамзі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нарізати яблука з шкіркою на досить великі кубики.

Всипати цукор в розігріту каструлю з антипригарним дном. Прогрівати цукор на повільному вогні до однорідної рідкої текстури золотистого кольору.

Всипати в карамель яблука. Перемішати інгредієнти і готувати до м’якості яблук.

Поки готуються карамелізовані яблука, потрібно збити трохи цукру за смаком з молоком, корицею, дрібкою солі і яйцем. Повинна вийти напіврідка ароматна маса.

Занурити в суміш трохи черствий білий хліб і – відправити обсмажуватися на невеликій кількості олії.

Грінки готові!

Викласти готові грінки з корицею на тарілку, щедро полити карамеллю з яблуками.

Подавати смачний і ароматний сніданок до кави або чаю. Приємного апетиту!