Нарізати яблука з шкіркою на досить великі кубики.
Всипати цукор в розігріту каструлю з антипригарним дном. Прогрівати цукор на повільному вогні до однорідної рідкої текстури золотистого кольору.
Всипати в карамель яблука. Перемішати інгредієнти і готувати до м’якості яблук.
Поки готуються карамелізовані яблука, потрібно збити трохи цукру за смаком з молоком, корицею, дрібкою солі і яйцем. Повинна вийти напіврідка ароматна маса.
Занурити в суміш трохи черствий білий хліб і – відправити обсмажуватися на невеликій кількості олії.
Грінки готові!
Викласти готові грінки з корицею на тарілку, щедро полити карамеллю з яблуками.
Подавати смачний і ароматний сніданок до кави або чаю. Приємного апетиту!