Грінки

Грінки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Грінки на сніданок – це те, що може приготувати навіть дитина, адже для їх приготування потрібні всього лише яйця, хліб і молоко. Але навіть з таким маленьким кількістю інгредієнтів можна фантазувати і створювати чудові сніданки. Кожен раз смак грінок можна робити особливим, з допомогою додавання різноманітних спецій і часнику. А намазувати на смачні грінки можна сирний сир з різними смаками, плавлений сир, нарізати різні овочі, бекон, ковбаси, загалом все те, до чого ви не байдужі. Хліб можна використовувати також різних видів: білий, подільський, цільнозерновий, бородінський і т. д.

Потрібно враховувати, що грінки з білого хліба або батона, виходять найбільш ніжними, за рахунок пористої структури, яка, як губка, вбирає яєчну суміш, але і готуються вони трохи довше, тому що їм потрібно більше часу, щоб пропектися. У цьому рецепті ми будемо використовувати батон, щоб грінки підсмажилися, але пропеклися, ставимо сковороду на середній вогонь.

Покроковий рецепт