Грінки

Грінки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розбиваємо яйця в миску.

Віником гарненько збиваємо, з легкістю це можна зробити звичайною виделкою.

Додаємо молоко і добре перемішуємо.

Солимо, додаємо чорний перець, сушену зелень і будь-яку іншу вашу улюблену приправу.

Нарізаємо батон шириною приблизно 1,5 – 2 див. Можна взяти звичайний нарізний.

Кожен шматочок батона відправляємо в яєчну суміш, добре змочують з двох сторін.

У сковороду з олією, додаємо часник, злегка підсмажуємо його для додання аромату майбутнім грінок.


Викладаємо батон на сковороду і обсмажуємо з двох сторін.

Пригощайте смачним і ситним сніданком своїх рідних!