Груші фаршировані баликом і сиром Брі

Груші фаршировані баликом і сиром Брі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вишукана холодна закуска з стиглих і солодких груш, фаршированих баликом і сиром Брі. Така закуска дуже ефектно виглядає на столі, і Ваші гості будуть вражені її смаком і виглядом

Покроковий рецепт

1. Груші помити, витерти насухо, розрізати навпіл і видалити серцевину. Чайною ложкою виберіть трохи м’якоті, щоб утворилися виїмки для начинки. Обрану м’якоть дрібно наріжте.

2. Свинячий балик наріжте невеликими кубиками.

3. Сир Брі також наріжте маленькими кубиками.


4. Змішайте балик, Брі і шматочки груші в мисці зі сметаною і сіллю.

5. Нафаршируйте начинкою половинки груш.