Гуляш з фаршу

Гуляш з фаршу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гуляш з яловичого фаршу зробить ваш вечеря ідеальним.

Інгредієнти

М’ясо яловиче – 300 гр
Цибуля – 4 шт
Картопля – 1шт
Хліб( будь-який) – 2 шматочки
Сіль – За смаком
Перець – За смаком
Морква – 1 шт
Помідор – 1-2 шт
Вода – 1,5 л
Гречка – 1 згнітивши тарілка

Як приготувати Гуляш з фаршу

Це відмінне блюдо, яке підходить і для плідного обіду, і для легкої вечері. Дрібне м’ясо легко перетравиться в роті, а легка гречка ідеально засвоїться організмом, і до того ж допоможе перетравити наше м’ясо і додасть легкості організму.

Покроковий рецепт


Готуємо гуляш:
Беремо яловичину, ріжемо на шматки, потім чистимо 3 цибулини і картоплю – це все ріжемо на 4 частини. Це все справа проводимо через м’ясорубку, додаємо туди ж хліб. Після додаємо за смаком сіль і перець, наш фарш перемішуємо – 1 етап закінчено!

Тепер найважливіше. Правильно трохи підсмажити, а потім загасити наш фарш.
На розігріту рослинною олією сковорідку кладемо фарш і трохи смажимо за появи коричневого кольору.

Після смаження фаршу ми його згасимо. Заливаємо водою всі нашу майбутню смакоту. І тушкуємо 40 хвилин на маленькому вогні. При необхідності додати ще води, продовжити тушкувати на маленькому вогні.

Коли наш фарш набуває
такий вид вимикаємо.

Чистимо цибулину і моркву, цибулину ріжемо дрібно ( можна кільцями), моркву тремо через тертку, помідори ріжемо дрібними кубиками.

На розігріту рослинною олією сковорідку кладемо помідори, додаємо цибулю і моркву все тушкуємо ін появи рум’яного кольору цибулі.

додаємо підливку до фаршу, перемішуємо, тушкуємо близько 10 хвилин. На цьому фарш готовий.


У воду додаємо гречку, солимо.
Гречка набухає. Зайву воду злити.

Кладемо в тарілку гречку, зверху гуляш.
Приємного апетиту!