Рецепт для фанатів серіалу “Вороніни”, де Віра єдиний раз змогла приготувати абсолютно фантастичне блюдо.
Інгредієнти
Свинина – 0,5 кг | |
Гранатовий сік – 200 мл | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт | |
Масло рослинне – 50 мл | |
Вода – 150 мл | |
Сіль – за смаком | |
Цукор – 1 чайна ложка |
Гуляш досить буденне, повсякденне блюдо. Його готують часто, адже зробити таке м’ясо з соусом дуже легко, та й підходить воно практично до будь-якого гарніру. Але якщо ви хочете додати родзинку і подати до столу не просто звичайний вечеря, а кулінарний шедевр, то вам однозначно варто приготувати гуляш з гранатовим соком. Гранат додасть стільки неймовірних смаків і запахів, що ви обов’язково створите цей рецепт в свою кулінарну книгу.
Покроковий рецепт
М’ясо поріжте на невеликі кубики, покласти в розігріту сковороду і обсмажте протягом 10 хвилин.
Цибулю наріжте кубиками такого ж розміру, що і м’ясо.
Додайте цибулю, сіль і цукор до м’яса і обсмажуйте ще 5 хвилин.
Краще всього використовувати натуральний гранатовий сік без будь-яких домішок, але якщо такого немає, то його можна видавити самостійно з граната. Для цього очистіть гранат, звільніть всі зернятка від плівки і перекрутіть блендером, потім з допомогою сита відокремте зерна. З одного граната середнього розміру виходить 110-120 мл соку.
тушкувати близько 30 хвилин
Влийте сік в смажене на сковороді м’ясо, додайте воду і накрийте кришкою. Тушкуйте м’ясо на повільному вогні протягом 30 хвилин. Подавати гуляш можна з будь-яким гарніром, він відмінно поєднується і з рисом, і з картопляним пюре.