Все що потрібно – це стегно індички без кістки, моркву з цибулею, помідор і борошно.
Інгредієнти
Стегно індички – 500-600 гр | |
Морква – 1 штука | |
Цибуля – 2 штуки | |
Томат – 1 склянка | |
Борошно – 1 ст. ложка з гіркою | |
Олія соняшникова – 5 ст. ложок | |
Часник – 3 зубчики | |
Сіль – за смаком | |
Лавровий лист – 1-2 штуки | |
Паприка – 1 ч. ложка | |
Перець горошком – 4 горошини | |
Перець мелений – За смаком | |
Вода – 1-2 склянки |
Швидко, смачно і ситно, так можна охарактеризувати цю страву! Великий плюс гуляшу – це мінімум інгредієнтів та мінімум затраченого часу.
Покроковий рецепт
Стегно індички порізати на невеликі шматочки. У розігріту глибоку сковороду налити 5 ст. ложок соняшникової олії, додати порізане стегно індички. М’ясо посолити, додати мелений перець. Тушкувати на сильному вогні 10 хвилин.
Додати порізану півкільцями цибулю, перемішати. Після додати порізану соломкою моркву. Перемішати і тушкувати 5 хвилин.
Додати до м’яса весь томат і води, перемішати. Додати паприку, лавровий лист і перець горошком. Накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 15-20 хвилин.
Додати борошна і добре перемішати, щоб не було грудочок. Тушкувати ще 3 хвилини.
Після цього додати дрібно порізаний часник. 2 хвилини і все – гуляш готовий!
При подачі страву можна посипати зеленню. Приємного апетиту!