Гуляш з індички

Гуляш з індички – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Все що потрібно – це стегно індички без кістки, моркву з цибулею, помідор і борошно.

Інгредієнти

Стегно індички – 500-600 гр
Морква – 1 штука
Цибуля – 2 штуки
Томат – 1 склянка
Борошно – 1 ст. ложка з гіркою
Олія соняшникова – 5 ст. ложок
Часник – 3 зубчики
Сіль – за смаком
Лавровий лист – 1-2 штуки
Паприка – 1 ч. ложка
Перець горошком – 4 горошини
Перець мелений – За смаком
Вода – 1-2 склянки

Як приготувати Гуляш з індички

Швидко, смачно і ситно, так можна охарактеризувати цю страву! Великий плюс гуляшу – це мінімум інгредієнтів та мінімум затраченого часу.

Покроковий рецепт

Стегно індички порізати на невеликі шматочки. У розігріту глибоку сковороду налити 5 ст. ложок соняшникової олії, додати порізане стегно індички. М’ясо посолити, додати мелений перець. Тушкувати на сильному вогні 10 хвилин.


Додати порізану півкільцями цибулю, перемішати. Після додати порізану соломкою моркву. Перемішати і тушкувати 5 хвилин.


Додати до м’яса весь томат і води, перемішати. Додати паприку, лавровий лист і перець горошком. Накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 15-20 хвилин.

Додати борошна і добре перемішати, щоб не було грудочок. Тушкувати ще 3 хвилини.

Після цього додати дрібно порізаний часник. 2 хвилини і все – гуляш готовий!

При подачі страву можна посипати зеленню. Приємного апетиту!