Гуляш

Гуляш – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Швидко і просто. А найголовніше – СМАЧНО.

Інгредієнти

свинина (корейка) – 600 г
морква велика – 2 шт
цибулина – 1 шт
томат – 1 шт
лечо консервоване – 5 ст. л.
рослинна олія – 2 ст. л.
борошно – 3 ст. л.
вода – 500 мл
сіль – за смаком
паприка – за смаком
перець – за смаком

Як приготувати Гуляш

Гуляш – це блюдо, яке готується в кожній родині. Тим не менше, кожна господиня привносить у цей рецепт що-небудь своє. В даному рецепту гуляш додані морква, томат і лечо. Виходить насичений збалансований смак. Підходить абсолютно до будь-якого гарніру.

Покроковий рецепт


Нарізаємо свинину на великі шматочки.

Нарізаємо півкільцями моркву.

Нарізаємо цибулю.


На сковороду наливаємо олію, кладемо цибулю. Трохи обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо моркву. Обсмажуємо 5 хвилин.



Змішуємо в чашці: борошно, сіль і спеції. Обвалюємо м’ясо в борошні зі спеціями. Кладемо на сковороду до засмажки з цибулі і моркви. Обсмажуємо все в протягом 5-8 хвилин.


Нарізаємо томат на великі шматочки. Додаємо в сковороду.


Додаємо лечо.



Все перемішуємо, заливаємо водою, закриваємо кришкою і залишаємо гаситися на повільному вогні близько 1,5 годин.