Швидко і просто. А найголовніше – СМАЧНО.
Інгредієнти
свинина (корейка) – 600 г | |
морква велика – 2 шт | |
цибулина – 1 шт | |
томат – 1 шт | |
лечо консервоване – 5 ст. л. | |
рослинна олія – 2 ст. л. | |
борошно – 3 ст. л. | |
вода – 500 мл | |
сіль – за смаком | |
паприка – за смаком | |
перець – за смаком |
Гуляш – це блюдо, яке готується в кожній родині. Тим не менше, кожна господиня привносить у цей рецепт що-небудь своє. В даному рецепту гуляш додані морква, томат і лечо. Виходить насичений збалансований смак. Підходить абсолютно до будь-якого гарніру.
Покроковий рецепт
Нарізаємо свинину на великі шматочки.
Нарізаємо півкільцями моркву.
Нарізаємо цибулю.
На сковороду наливаємо олію, кладемо цибулю. Трохи обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо моркву. Обсмажуємо 5 хвилин.
Змішуємо в чашці: борошно, сіль і спеції. Обвалюємо м’ясо в борошні зі спеціями. Кладемо на сковороду до засмажки з цибулі і моркви. Обсмажуємо все в протягом 5-8 хвилин.
Нарізаємо томат на великі шматочки. Додаємо в сковороду.
Додаємо лечо.
Все перемішуємо, заливаємо водою, закриваємо кришкою і залишаємо гаситися на повільному вогні близько 1,5 годин.