Нарізаємо свинину на великі шматочки.
Нарізаємо півкільцями моркву.
Нарізаємо цибулю.
На сковороду наливаємо олію, кладемо цибулю. Трохи обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо моркву. Обсмажуємо 5 хвилин.
Змішуємо в чашці: борошно, сіль і спеції. Обвалюємо м’ясо в борошні зі спеціями. Кладемо на сковороду до засмажки з цибулі і моркви. Обсмажуємо все в протягом 5-8 хвилин.
Нарізаємо томат на великі шматочки. Додаємо в сковороду.
Додаємо лечо.
Все перемішуємо, заливаємо водою, закриваємо кришкою і залишаємо гаситися на повільному вогні близько 1,5 годин.