Гуляш

Гуляш – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Нарізаємо свинину на великі шматочки.

Нарізаємо півкільцями моркву.

Нарізаємо цибулю.


На сковороду наливаємо олію, кладемо цибулю. Трохи обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо моркву. Обсмажуємо 5 хвилин.



Змішуємо в чашці: борошно, сіль і спеції. Обвалюємо м’ясо в борошні зі спеціями. Кладемо на сковороду до засмажки з цибулі і моркви. Обсмажуємо все в протягом 5-8 хвилин.


Нарізаємо томат на великі шматочки. Додаємо в сковороду.


Додаємо лечо.



Все перемішуємо, заливаємо водою, закриваємо кришкою і залишаємо гаситися на повільному вогні близько 1,5 годин.