Гуляш з лосятини

Гуляш з лосятини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гуляш з лосятини. Найпростіший спосіб приготування дикого м’яса.

Інгредієнти

Філе лося – 700г
Морква – 2 шт
Цибуля – 1 шт
Приправи – За смаком сіль, перець, хмелі-сунеле, часник, лимонний сік,цукровий пісок
Томатна паста – 3 столові ложки

Як приготувати Гуляш з лосятини

Якщо Вам набридло звичне, покупне м’ясо і захотілося чогось незвичайного – гуляш з лосятини для Вас. Нехай Вас не лякає складність приготування цього виду м’яса, в даному рецепті жодних дивовижних способів не знадобиться.

М’ясо лося володіє безліччю корисних властивостей, воно є одним з найбільш дієтичних, екологічно чистих і натуральних видів м’яса. Калій, магній, цинк, залізо – це далеко не повний список корисних речовин, якими володіє лосятина. Єдиним протипоказанням є недостатній вагу. Людині, яка хоче погладшати потрібно пошукати інші варіанти для свого вечері.

Покроковий рецепт

Нарізати м’ясо, цибулю і моркву соломкою.

Додати на сковороду олію і добре її розігріти.

Викласти м’ясо на розігріту сковороду, злегка збризнути лимонним соком для пом’якшення і смажити десять хвилин, перемішуючи.

Закрити кришкою і дати потушиться м’яса у власному соку 20-30 хвилин.

Викласти до м’яса цибулю і моркву, перемішати.

Налити в чашку 250 мл гарячої води, додати 3 столові ложки томатної пасти, чайну ложку цукру і приправи за смаком. Ретельно перемішати і вилити на сковороду.

Перемішати гуляш, закрити кришкою і залишити гаситися на повільному вогні 30 хвилин.

Подавати з картопляним пюре, рисом або овочами! Приємного апетиту!