Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти..
Зварити бульйон з баранячої грудинки. М’ясо витягнути остудити, очистити від жиру, порвати на шматочки, знову закинути в бульйон.
У бульйон засипати рис, варити 10-15 хвилин.
Цибулю почистити, дрібно покришити, обсмажити до золотистого кольору. Додати в бульйон.
Горіхи порубати ножем або подрібнити у блендері, закинути в суп.
Додати соус Сацебелі (або Ткемалі).
Відразу додати хмелі-сунелі, червоний мелений і чорний горошок перець. Варити ще 5-10 хвилин. В кінці додати подрібнений часник. Зняти з вогню, дати настоятися.
Розлити по тарілках, притрусивши зеленню петрушки.