Хліб з пшеничного борошна

Хліб з пшеничного борошна – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хліб з пшеничного борошна готується так:
Заздалегідь розігрійте духову піч. Хліб буде дбати при 200 градусах.

Покладіть дріжджі і морську сіль у велику чашку. Влийте тепленьку воду, додайте кленовий сироп з соняшниковою олією і ложкою перемішайте.

Додайте спочатку тільки один стакан борошна і ретельно перемішайте. Тепер вмішайте дерев’яною лопаткою решту борошно. Вимісіть тісто. Зробіть з тіста кулю.

Покладіть куля з тіста на деко, застелене пергаментом. Надайте тепер тесту довгасту форму. Верхню частину тіста ножем надріжте по діагоналі.

Прикрийте тісто поліетиленовою харчовою плівкою (внутрішню частину плівки змастіть будь-яким маслом, щоб не прилипла до тесту!). Поставте в тепле місце деко. Час для підйому тесту буде близько 40 хвилин.

Зніміть плівку і поставте деко в духову піч. Печіть до золотисто кольору приблизно 20 хвилин. Охолоджуйте і нарізайте хліб з цільного пшеничного борошна.
Приємного апетиту!