Імбирно-журавлинний морс з лимоном

Імбирно-журавлинний морс з лимоном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Трохи ягід і ще менше часу і на виході ви отримаєте ідеальний напій.

Інгредієнти

Вода – 3 л.
Цукор – 0.5 ст.
Журавлина – 1 ст.
Корінь імбиру – 1 шт.
Лимон – 1 шт.

Як приготувати Імбирно-журавлинний морс з лимоном

Цей напій чудово втамовує спрагу, сповнює життєвими силами. У ньому зберігаються вітаміни, а, значить, і користь для здоров’я. Тим часом приготувати його під силу навіть молодої господині. У цьому рецепті докладно розповідається, як морс з лимоном, журавлиною і імбиром.

Покроковий рецепт

Для початку у великій каструлі потрібно закип’ятити воду і цукор. Після закипання необхідно вимкнути плиту і всипати ягоди журавлини. Після цього тримаємо каструлю на плиті ще 5 хвилин.

Корінь імбиру очистити від шкірки, нарізати тонкими пластиками і додати до морсу. Важливо використовувати саме свіжий корінь імбиру, а не його порошок. Свіжий імбир володіє неповторним освіжаючим смаком.

Тепер необхідно закрити каструлю кришкою і настоювати до повного охолодження. Лимон потрібно нарізати тонкими кружальцями разом зі шкіркою і додати в теплий морс.


Давши всім інгредієнтів добре настоятися і віддати напою всі корисні властивості, морс можна процідити і розлити в пляшки або глечик.