Індичка завжди добре засвоюється організмом, адже вона відноситься до дієтичних видів м’яса. При цьому з неї можна приготувати дуже ситне другий блюдо.
Інгредієнти
тушка індички – одна | |
печінка – півкіло | |
волоських горіхів – півкіло | |
білого хліба – шість шматків | |
молоко – для вимочування хліба | |
масло – потрібно оливкова і вершкове | |
перець з сіллю – за смаком |
Індичка завжди добре засвоюється організмом, адже вона відноситься до дієтичних видів м’яса. При цьому з неї можна приготувати дуже ситне другий блюдо.
Покроковий рецепт
1. Спочатку просмажують печінка у вершковому маслі, потім пропускають через м’ясорубку. Печінка краще взяти індички і курки.
2. Очищені ядра горіхів подрібнюють до однорідності і змішують з шматочками хліба, попередньо вимочивши їх у молоці. Додають до маси печінку.
3. Отриманим фаршем починають тушку птиці. Розріз краще зашити.
4. На деко розкладають кільця лимона, і пряні трави. Зверху викладають фаршировану індичку.
5. Тепер тушку промащують оливковою олією. Запікають при 180 градусів до готовності. Час від часу потрібно поливати виділяється соком.
6. Подають до столу, нарізавши тушку порційними шматками. А фарш можна розкласти навколо, заливши все це ароматне пишність соком від запікання.