Ніжна таїть у роті індичка під соусом
Інгредієнти
Філе стегна індички – 900 грам | |
Цибуля червоний – 1 штука, велика | |
Соняшникова олія – 3 столових ложки або будь-яке інше рослинне масло | |
Томатна паста – 4 столові ложки | |
Печериці – 200 грам | |
Сметана – 8 столових ложок |
Хочу поділитися рецептом ніжною, приховує у роті індички по-строгановськи, приготовленої в мультиварці. Рецепт не складний, всі інгредієнти легко доступні. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре або запечена в духовці картопелька.
Покроковий рецепт
Індичку ріжемо на довгасті шматочки.
Дрібно ріжемо цибулю.
Наливаємо в чашу мультиварки масло і викладаємо нарізану цибулю. Включаємо режим Випічка на 60 хвилин. Обсмажуємо цибулю до прозорості, близько 10 хвилин. Кришку мультиварки закривати не потрібно.
Наливаємо в чашу мультиварки масло і викладаємо нарізану цибулю. Включаємо режим Випічка на 60 хвилин. Обсмажуємо цибулю до прозорості, близько 10 хвилин. Кришку мультиварки закривати не потрібно. Додаємо до цибулі індичку і обсмажуємо її ще близько 15 хвилин. Кришку поки не закриваємо.
Миємо та ріжемо печериці.
Додаємо їх у чашу мультиварки. Смажимо з відкритою кришкою ще 5 хвилин.
Додаємо сметану, сіль і перець за смаком. Все ретельно перемішуємо і закриваємо кришку мультиварки. Після закінчення режиму включаємо режим Гасіння мінімум на 30 хвилин. Якщо хочете, щоб індичка просто танула в роті, то тушкуйте її 60 хвилин.