Гострий ніжний омлет з хрустким шпинатом в піті.
Інгредієнти
Яйце – 2 шт. | |
Шпинат – 1 пучок | |
Піта – 1 шт. | |
Зерна гірчиці – 1 / 2 ч. л. | |
Кумин – 1/2 ч. л. | |
Порошок каррі – 1 / 2 ч. л. | |
Гострий перець – 1/3 стручка | |
Цибуля ріпка – 1/2 шт. | |
Цибуля зелена – 3 гілочки | |
Масло вершкове – 20 р. | |
Сік лимона – 10+15 р. | |
Масло рослинне – 5 р. | |
Йогурт – 60 р. | |
Кінза – 3 гілочки | |
Сіль – за смаком |
Незвичайний сніданок або обід можна приготувати з яєць, шпинату і піти. Індійські спеції дають незвичайний смак звичного страви.
Покроковий рецепт
Кінзу і кріп дрібно нашаткувати, влити лимонний сік 15 г, йогурт. Посолити, змішати. Поставити охолоджуватися.
Промитий шпинат обсушити рушником. Обрізати черешки відступаючи від краю 1-2 див. шпинат Нарізати великими шматками.
На розпеченому рослинному маслі обсмажити кумін і гірчицю. Обсмажувати до потріскування зерен гірчиці. Нарізану ріпчасту цибулю обсмажити в спеціях до золотого кольору
Кинути зелень шпинату в сковороду, перемішуючи, дочекатися зменшення в об’ємі. Покласти нарізані пір’я цибулі.
Влити сік лимона 10 гр., присолити. Готувати 2 хв і зняти з вогню. Перекласти в тарілку.
На розігрітій олії обсмажити каррі, нарізану кільцями гострий перець. Смажити до невеликого спінювання спецій.
Вбити яйця, посолити і перемішуючи їх приготувати скрэмбл
Змішати яєчню зі шпинатом.
Начинити сумішшю піту. Зверху полити йогуртным соусом.