Кабачки, фаршировані гречкою і печерицями – неймовірно легке і ситне блюдо
Інгредієнти
Кабачки – 3 шт. | |
Гречка – 100 гр. | |
Печериці – 300 гр. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний – за смаком |
Фаршировані кабачки з гречкою і печерицями – корисний рецепт, який підходить для вегетаріанців. Якщо зверху посипати кожен стовпчик кабачка сиром і розплавити, вийде дуже красива і ефектна закуска
Покроковий рецепт
1. Гречку відварити до готовності.
2. Кабачки помити, нарізати стовпчиками, висотою приблизно 3-4 див. Вирізати середину з кабачків, залишивши дно.
3. Середину нарізати невеликими шматками.
3. Цибулю помити, нарізати кубиками і обсмажити на рослинному маслі.
5. Печериці, промити добре під проточною водою і нарізати маленькими кубиками.
6. Додати до цибулі гриби і кабачки і тушкувати до готовності.
7. Змішати гречку з овочевою масою.
8. Посолити. Поперчити.
9. Начинити фаршем кабачки. Скласти в форму для запікання. Налити трохи рослинного масла і води. Поставити в духовку і готувати 50 хвилин.
10. От і все! Фаршировані кабачки з гречаною крупою готові. Можна подавати як закуску, А можна їсти як основне блюдо.