Кабачки, фаршировані гречкою і печерицями

Кабачки, фаршировані гречкою і печерицями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кабачки, фаршировані гречкою і печерицями – неймовірно легке і ситне блюдо

Інгредієнти

Кабачки – 3 шт.
Гречка – 100 гр.
Печериці – 300 гр.
Цибуля – 1 шт.
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком

Як приготувати Кабачки, фаршировані гречкою і печерицями

Фаршировані кабачки з гречкою і печерицями – корисний рецепт, який підходить для вегетаріанців. Якщо зверху посипати кожен стовпчик кабачка сиром і розплавити, вийде дуже красива і ефектна закуска

Покроковий рецепт

1. Гречку відварити до готовності.

2. Кабачки помити, нарізати стовпчиками, висотою приблизно 3-4 див. Вирізати середину з кабачків, залишивши дно.

3. Середину нарізати невеликими шматками.

3. Цибулю помити, нарізати кубиками і обсмажити на рослинному маслі.

5. Печериці, промити добре під проточною водою і нарізати маленькими кубиками.

6. Додати до цибулі гриби і кабачки і тушкувати до готовності.

7. Змішати гречку з овочевою масою.

8. Посолити. Поперчити.

9. Начинити фаршем кабачки. Скласти в форму для запікання. Налити трохи рослинного масла і води. Поставити в духовку і готувати 50 хвилин.

10. От і все! Фаршировані кабачки з гречаною крупою готові. Можна подавати як закуску, А можна їсти як основне блюдо.