Гриби з цибулею обсмажуємо на сковороді з антипригарним покриттям в невеликій кількості олії. трохи додаємо солі або приправи з сіллю.
Яйця відварюємо. Тремо на тертці в глибоку миску.
Туди ж тремо сир.
Остиглі гриби додаємо, перемішуємо.
Розморожені кальмари обдаємо окропом, очистити від плівки.
Кладемо очищені кальмари в киплячу підсолену воду з лавровим листом і перцем горошком. Варимо пару хвилин.
Відрізаємо зайве… Начиняємо салатом.
Кладемо на сковороду під кришку на повільний вогонь хвилин на 5, періодично перевертаючи.
Укладаємо на блюдо, прикрашаємо. Подавати можна з лимоном і соєвим соусом. Приємного апетиту!