Канапе з крем-сиром, ковбасою з конини і маринованими печерицями
Інгредієнти
Крем-сир (вершковий або сирний) – 100 гр. | |
Хліб бородинський – 4 скибочки | |
Ковбаса з конини – 100 гр. | |
Мариновані шампіньйони – 16 шт. |
Як приготувати Канапе з крем-сиром, ковбасою з конини і маринованими печерицями
Як би не мінялася мода в кулінарії, але бутерброди завжди залишаються однією з найбільш актуальних закусок для святкового столу. Зараз є безліч інгредієнтів на прилавках магазинів, які не були доступні нашим батьків. Так чому б їх не використовувати і для бутербродів
Покроковий рецепт
1. Скибочки бородінського хліба змастити крем-сиром. Розрізати на чотири частини.
2. Ковбасу нарізати тонкими кільцями.
3. Викласти зверху на крем-сир. (Ви можете вибрати сир на свій смак: сирний або вершковий).
4. Печериці насадити на шпажки і “надіти” ковбасу з хлібом і сиром.