Канапе з крем-сиром, ковбасою з конини і маринованими печерицями

Канапе з крем-сиром, ковбасою з конини і маринованими печерицями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Канапе з крем-сиром, ковбасою з конини і маринованими печерицями

Інгредієнти

Крем-сир (вершковий або сирний) – 100 гр.
Хліб бородинський – 4 скибочки
Ковбаса з конини – 100 гр.
Мариновані шампіньйони – 16 шт.

Як приготувати Канапе з крем-сиром, ковбасою з конини і маринованими печерицями

Як би не мінялася мода в кулінарії, але бутерброди завжди залишаються однією з найбільш актуальних закусок для святкового столу. Зараз є безліч інгредієнтів на прилавках магазинів, які не були доступні нашим батьків. Так чому б їх не використовувати і для бутербродів

Покроковий рецепт

1. Скибочки бородінського хліба змастити крем-сиром. Розрізати на чотири частини.

2. Ковбасу нарізати тонкими кільцями.

3. Викласти зверху на крем-сир. (Ви можете вибрати сир на свій смак: сирний або вершковий).

4. Печериці насадити на шпажки і “надіти” ковбасу з хлібом і сиром.