Карамельне канапе

Карамельне канапе – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ківі почистити і порізати на шматочки.

У каструльку висипати цукор, додати води і поставити на середній вогонь. Помішуючи, довести до кипіння.

Продовжувати варити сироп на невеликому вогні до придбання коричневого відтінку.


Шматочки ківі мачає в загустілий сироп. Якщо карамельний сироп сильно загус, можна знову на кілька секунд поставити його на вогонь.
Щоб канапешки не липли до блюдечку або до один одного, краще додатково їх у що-небудь вмочити. Наприклад, тертий шоколад, кокосову стружку, кондитерську посипання.

І ось ваші карамельні канапе готові! Мінімум зусиль, максимум задоволення!