Рецепт призначений всім любителям рибних страв. Основний інгредієнт у нас – карась. Його ми згасимо в сковороді в томатно-майонезній заливці.
Інгредієнти
Карась – 6-7 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Приправа дл ярыбы – за смаком | |
Томатна паста – 1 ст. л. | |
Майонез – 2 ст. л. | |
Вода – 1,5 склянки | |
Масло рослинне – 40 мл |
Для рецепта знадобиться свіжий карась. Його ми выпотрошим, почистимо, присмачити спеціями. Для рецепту нам також потрібно борошно для обвалювання риби, оскільки спочатку карася ми посмажимо, а вже потім – згасимо. Для заливки скористаємося майонезом і томатною пастою. Виходить ситно і смачно!
Покроковий рецепт
Отже, карася потрошимо, очищаємо від луски. Приділіть увагу внутрішнім стінкам, на них не повинно бути чорної плівки, оскільки вона гірчить.
Перекладаємо риб’ячі тушки в миску. Кидаємо за смак солі. Можна додати спеціальної приправи для приготування рибних страв. Перемішуємо добре. У сковороду наливаємо олію. Поки воно прогрівається, обваляем з кожної сторони карася в борошні.
Викладаємо рибку для обжарювання на сковороду. Смажимо до появи скоринки.
Томатну пасту і майонез розводимо у воді. Отриману заливку додаємо до риби. Тушкуємо карася приблизно 10 хвилин на помірному вогні.
Готову рибку можна присипати свіжою зеленню. Приємного апетиту!