Холодна, тонко нарізана буряк ідеально поєднується з лимоном, кунжутом і зеленню. Увага: час готування вказано з урахуванням того, що ви берете вже варену буряк

Інгредієнти
| Варена буряк – 2 шт | |
| Лимон – 1-2 шт | |
| Кунжут – 1 ч. л. | |
| Зелений салат – 4 листи | |
| Оливкова олія – 2-3 ст. л. | |
| Сіль – За смаком | |
| Петрушка – 5 гр | |
| М’ята – 3-4 листочка |
Неймовірно смачне свіже овочеве блюдо для літа!
Покроковий рецепт

Беремо холодну варену буряк і нарізаємо її тоненькими кружальцями. Я завжди купую готову, можна купити сиру, тоді додавайте 2 години на приготування, плюс час щоб повністю остудити (буряк повинна бути холодною) плюс чистка

Викладаємо на тарілку листя салату і зверху кружечки буряків так, щоб вони не сильно перекривали один одного

Солимо дрібною сіллю і посипаємо кунжутом

Добре заправляємо оливковою олією

Вичавлюємо зверху лимон і посипаємо дрібно нарубаної петрушкою і м’ятою

Прикрашаємо лимоном і можна подавати на стіл! Поєднання солі, лимона і м’яти з солодкістю буряків вас приємно здивує. Просто, але геніально! Пробуйте!
