Холодна, тонко нарізана буряк ідеально поєднується з лимоном, кунжутом і зеленню. Увага: час готування вказано з урахуванням того, що ви берете вже варену буряк
Інгредієнти
Варена буряк – 2 шт | |
Лимон – 1-2 шт | |
Кунжут – 1 ч. л. | |
Зелений салат – 4 листи | |
Оливкова олія – 2-3 ст. л. | |
Сіль – За смаком | |
Петрушка – 5 гр | |
М’ята – 3-4 листочка |
Неймовірно смачне свіже овочеве блюдо для літа!
Покроковий рецепт
Беремо холодну варену буряк і нарізаємо її тоненькими кружальцями. Я завжди купую готову, можна купити сиру, тоді додавайте 2 години на приготування, плюс час щоб повністю остудити (буряк повинна бути холодною) плюс чистка
Викладаємо на тарілку листя салату і зверху кружечки буряків так, щоб вони не сильно перекривали один одного
Солимо дрібною сіллю і посипаємо кунжутом
Добре заправляємо оливковою олією
Вичавлюємо зверху лимон і посипаємо дрібно нарубаної петрушкою і м’ятою
Прикрашаємо лимоном і можна подавати на стіл! Поєднання солі, лимона і м’яти з солодкістю буряків вас приємно здивує. Просто, але геніально! Пробуйте!