Картопля в сметані з зеленню, запечений в горошках

Картопля в сметані з зеленню, запечений в горошках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати картоплю до запіканню. Очистити і вимити овоч, нарізати на кружечки великі. Посолити коренеплід, приправити і поперчити за смаком. Перемішати і приправити рубаною зеленню кропу.

Додати до овочу з зеленню рубаний на півкільця цибулі.

Помістити картоплю в горщик для запікання з глини або чавуну.

Полити гарнір сметаною. Накрити кришкою і відправити в духову шафу.

Готову страву вийняти з духовки і подавати до столу!

Такий гарнір відмінно підійде до риби і м’яса, грибних страв і легким овочевим салатам. Приємного апетиту!