Картопля, запечена в майонезі і спеціях

Картопля, запечена в майонезі і спеціях – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, відбираємо хороші, незіпсовані картопляні бульби. Очищаємо картоплю від шкірки. Нарізаємо кожен бульба на 4 або 6 часточок. Перекладаємо картопляну нарізку по містку миску.

Картоплю приправляємо сіллю за смаком, додаємо улюблені спеції.

Викладаємо в миску до картоплі майонез.

Вливаємо олію.

Ретельно перемішуємо картоплю і викладаємо її на деко.

Картоплю запікаємо в майонезі при 220 градусах приблизно півгодини (час залежить від сорту картоплі).

Приємного вам апетиту!