Саме смачне домашнє жарке, але тільки без м’яса. Альтернативне рішення для вегетаріанців.
Інгредієнти
картопля – 2 кг | |
морква – 1 шт. | |
цибуля – 1 шт. | |
хмелі-сунелі – 1 ч. л. |
Блюдо, яке все пробували в шкільній їдальні. Якщо набридли смажену картоплю і пюре, то пора готувати печеню!
Покроковий рецепт
Овочі очистити і помити. Картоплю нарізати кубиками, залити водою так, щоб вода не перекривала картоплини. Поставити на вогонь.
З моркви і цибулі потрібно приготувати піджарку. Для цього необхідно натерти моркву на тертці, цибулю дрібно порізати. Обсмажувати на рослинному маслі.
Коли цибуля стане прозорою, пасеровані овочі можна додавати до картоплі. Далі потрібно посолити, додати хмелі-сунелі і чорний мелений перець. Накрити кришкою, залишити варитися на повільному вогні.
Коли картопля розвариться, додати свіжу подрібнену зелень. Можна подавати до столу! Приємного апетиту!