Картопляні деруни з морквою, цибулею, зеленню

Картопляні деруни з морквою, цибулею, зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Займемося в першу чергу морквою і цибулею. Очистимо інгредієнти і подрібнити їх. Моркву натремо, цибулю – дрібно порубаємо.

У сковороді подогреем пару десертних ложок рослинного масла. Підсмажимо подрібнену моркву з цибулею до м’якості.

Поки готується піджарка, очистимо картопляні бульби. Подрібнимо їх за допомогою великої терки. З картопляної маси бажано віджати сік.

У картопляну масу викладаємо піджарку, вбиваємо яйце, підсипаємо борошно. Нарізаємо зелену цибулю і теж відправляємо в миску до інгредієнтів. Не забуваємо кинути дрібку солі і поперчити.

Добре перемішуємо інгредієнти. Картопляне тісто для дерунів готово.

У сковороді розігріваємо рослинне масло. Деруни формуємо на сковороді за допомогою столової ложки. Смажимо їх, перевертати з одного боку на іншу.

Апетитні деруни з морквою, цибулею і зеленню готові! Всім приємного перекусу!