Картопляний салат із стручкової квасолею, оселедцем і яєчком

Картопляний салат із стручкової квасолею, оселедцем і яєчком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Стручкову квасолю відварити в злегка підсоленій воді до готовності. Відкинути на друшляк, відкласти в сторону.

Моркву і картоплю відварити в мундирі до готовності, остудити. Потім почистити і довільно
крупно нарізати.

Нарізати рибне філе невеликими шматочками.

Цибулину почистити і тоненько порізати. Зелень помити, обсушити й подрібнити.

Яйця бажано відварити заздалегідь, після чого нарізати кільцями. Всі підготовлені компоненти перекладають у глибоку чашу.

Окремо змішують заправку: рослинне масло з гірчицею і меленим перцем. Сюди ж додають рубану зелень. Перемішати.

Залишається заправити готовий салат. Подавати можна відразу. При бажанні рослинне масло легко замінюється на оливкову.