Стручкову квасолю відварити в злегка підсоленій воді до готовності. Відкинути на друшляк, відкласти в сторону.
Моркву і картоплю відварити в мундирі до готовності, остудити. Потім почистити і довільно
крупно нарізати.
Нарізати рибне філе невеликими шматочками.
Цибулину почистити і тоненько порізати. Зелень помити, обсушити й подрібнити.
Яйця бажано відварити заздалегідь, після чого нарізати кільцями. Всі підготовлені компоненти перекладають у глибоку чашу.
Окремо змішують заправку: рослинне масло з гірчицею і меленим перцем. Сюди ж додають рубану зелень. Перемішати.
Залишається заправити готовий салат. Подавати можна відразу. При бажанні рослинне масло легко замінюється на оливкову.