Цей супчик з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти.
Інгредієнти
Картопля – 4-6 шт. | |
Фарш м’ясний – 300 гр | |
Цибуля – 2 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Сіль, перець, спеції – за смаком | |
Зелень – за смаком |
Суп з фрикадельками виходить насиченим, але в теж час легким.
Покроковий рецепт
Картоплю чистимо, миємо, нарізаємо невеликими кубиками, така нарізка буде добре поєднуватися з круглими фрикадельками. Чистимо моркву, цибулю, моєму зелень.
У каструлі нагріваємо воду, коли вона закипить, додаємо картоплю. Сіль, перець та інші приправи можна додати як спочатку готування, так і в кінці.
Ріпчасту цибулю нарізаємо, обсмажуємо на сковороді на рослинному маслі до золотистої скоринки.
Фарш беремо будь-який на Ваш вибір. Розморожуємо, якщо він був заморожений. Додаємо в нього спеції, сіль, перець, трохи обсмаженої цибулі (приблизно 1/3 частину від загальної кількості) і добре перемішуємо. Можна додати трохи манки, тоді фрикадельки будуть дуже ніжні.
Моркву нарізаємо дрібними кубиками і додаємо в бульйон з картоплею.
Мокрими руками формуємо фрикадельки, розмір на Ваш розсуд, потім акуратно опускаємо їх у киплячу воду, трохи помішуючи.
Фрикадельки з курячого фаршу треба буде варити трохи менше часу, ніж з фаршу фрикадельки свинячого або яловичого.
За п’ять хвилин до готовності додаємо нарізану зелень, доводимо до смаку, кладемо лавровий лист. Накриваємо кришкою і залишаємо настоятися 10-20 хвилин.
Можна подавати на стіл. Приємного апетиту!