Картопляний суп з мясними фрикадельками

Картопляний суп з мясними фрикадельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Суп з фрикадельками виходить насиченим, але в теж час легким.

Покроковий рецепт

Картоплю чистимо, миємо, нарізаємо невеликими кубиками, така нарізка буде добре поєднуватися з круглими фрикадельками. Чистимо моркву, цибулю, моєму зелень.
У каструлі нагріваємо воду, коли вона закипить, додаємо картоплю. Сіль, перець та інші приправи можна додати як спочатку готування, так і в кінці.

Ріпчасту цибулю нарізаємо, обсмажуємо на сковороді на рослинному маслі до золотистої скоринки.

Фарш беремо будь-який на Ваш вибір. Розморожуємо, якщо він був заморожений. Додаємо в нього спеції, сіль, перець, трохи обсмаженої цибулі (приблизно 1/3 частину від загальної кількості) і добре перемішуємо. Можна додати трохи манки, тоді фрикадельки будуть дуже ніжні.

Моркву нарізаємо дрібними кубиками і додаємо в бульйон з картоплею.

Мокрими руками формуємо фрикадельки, розмір на Ваш розсуд, потім акуратно опускаємо їх у киплячу воду, трохи помішуючи.
Фрикадельки з курячого фаршу треба буде варити трохи менше часу, ніж з фаршу фрикадельки свинячого або яловичого.

За п’ять хвилин до готовності додаємо нарізану зелень, доводимо до смаку, кладемо лавровий лист. Накриваємо кришкою і залишаємо настоятися 10-20 хвилин.
Можна подавати на стіл. Приємного апетиту!