Кава аматорський

Кава аматорський – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підбадьорливий оригінальний напій

Інгредієнти

кава – 40 грам
часник – 1 зубчик
перець – 3 грами
імбир – 3 грами

Як приготувати Каву аматорський

Цей рецепт приготування кави сподобається любителям гострих відчуттів. До того ж, до складу напою входять такі спеції, які підвищують імунітет, і підбадьорять в похмурий зимовий чи осінній ранок, і зігріють після дощу.

Покроковий рецепт

Для приготування нам знадобляться інгредієнти: кава в зернах або готовий мелений, імбир, чорний перець, часник.

Зерна кави подрібнюємо в кавомолці.

Імбир очищаємо від шкірки, дрібно нарізаємо. Одну часточку часнику чистимо від лушпиння, теж дрібно нарізаємо. Перець подрібнюємо або беремо готовий мелений.

У контейнер насипаємо одну-дві чайні ложки кави, щіпку перцю, за смаком – імбир, часник.

Включаємо кавоварку. Через дві-три хвилини божественний напій буде готовий.

Подавати його можна як чорним, так і з молоком або з вершками. До кави подається окремо цукор, кулінарні вироби.
Таку каву при бажанні можна приготувати і в турці.