Після довгого приготування, кекс слід прикрасити так, як захочеться саме вам.

Інгредієнти
| Родзинки білий – 100 р. | |
| Родзинки золотистий – 100 р. | |
| Чорнослив – 100 р. | |
| Курага – 100 р. | |
| Інжир – 200 р. | |
| Апельсинова цедра – 1 шт. | |
| Кориця – 2 ст. л. | |
| Імбир мелений – 1 ч. л. | |
| Мускатний горіх – 1 ч. л. | |
| Гвоздика мелена – 1/2 ч. л. | |
| Коньяк – 250 мл | |
| Масло вершкове – 200 р. | |
| Яйце – 3 шт. | |
| Мед – 3 ст. л. | |
| Мигдаль – 100 р. | |
| Цукор – 1 ст. | |
| Борошно – 1 ст. | |
| Розпушувач – 10 р. | |
| Сіль – 1 щіпка | |
| Мандарин – 1 шт. | |
| Гранат – 1/2 шт. | |
| Цукрова пудра – 1 ч. л. | |
| Палички кориці – 2 шт. |
Як приготувати Кекс “Новорічний” з сухофруктами і мигдалем
Сторінка: 1 2
