Кекс Новорічний з сухофруктами і мигдалем

Кекс Новорічний з сухофруктами і мигдалем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Після довгого приготування, кекс слід прикрасити так, як захочеться саме вам.

Інгредієнти

Родзинки білий – 100 р.
Родзинки золотистий – 100 р.
Чорнослив – 100 р.
Курага – 100 р.
Інжир – 200 р.
Апельсинова цедра – 1 шт.
Кориця – 2 ст. л.
Імбир мелений – 1 ч. л.
Мускатний горіх – 1 ч. л.
Гвоздика мелена – 1/2 ч. л.
Коньяк – 250 мл
Масло вершкове – 200 р.
Яйце – 3 шт.
Мед – 3 ст. л.
Мигдаль – 100 р.
Цукор – 1 ст.
Борошно – 1 ст.
Розпушувач – 10 р.
Сіль – 1 щіпка
Мандарин – 1 шт.
Гранат – 1/2 шт.
Цукрова пудра – 1 ч. л.
Палички кориці – 2 шт.

Як приготувати Кекс “Новорічний” з сухофруктами і мигдалем