Кокосове печиво

Кокосове печиво – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Печиво дуже смачне з легким присмаком кокоса. Просто тане в роті. Дуже подобається дітям.

Інгредієнти

Вершкове масло – 70 г.
Борошно пшеничне вищого сорту – 1 – 1,5 склянки
Кокосова стружка – 1 упаковка (30 грам)
Цукрова пудра – 1/2 склянки
Яйце сире куряче – 1 шт.

Як приготувати Кокосове печиво

Печиво готується досить просто і швидко. Інгредієнти для його приготування легко знайти в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування кокосового печива.

Вершкове масло розтопити і остудити до кімнатної температури.



В кокосову стружку додати цукрову пудру (якщо немає готової, можна зробити самим – розтерти цукор-пісок в міксері або блендері), борошно і перемішати. Потім додати яйце і вершкове масло. Має вийти тісто не дуже круте.

Викласти на змащену маслом папір для випікання довільної форми печиво. Випікати в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці близько 20 хвилин.



Кокосове печиво готове. Подавати можна з чаєм або кавою. Для дітей подавати можна з соком або компотом. Приємного апетиту!