Кокосові кекси з ананасом містять мінімум жирів і цукру, але при цьому залишаються легкими, пухнастими і повними смаку.
150 грам борошна;
50 грам цільнозерновий борошна;
50 грам цукру;
щіпка розпушувача;
5 грам харчової соди;
2 грама солі;
50 мл кокосового молока;
2 мл ріпакової олії;
100 грамів консервованого ананаса крупно нарізаного;
40 грам кокосової стружки;
1 велике яйце, злегка збите;
вершкове масло;
50 грам цукрової пудри;
20 мл кокосового молока;
скибочки ананаса і кокоса.
1. Розігрійте духовку до середньої температури.
2. У глибокій ємності змішайте цукор, борошно, соду і розпушувач. Зробіть всередині заглиблення.
3. Вилийте кокосове молоко, масло і яйце. Добре перемішайте. Додайте ананас і кокос.
4. Силіконову форму змастіть маслом і застелити. Викладіть по ложці маси в кожну форму. Поставте випікати на вісімнадцять хвилин.
5. Окремо змішайте цукрову пудру з кокосовим молоком. Полийте глазур’ю готові кекси.