Цей освіжаючий десерт з кокосового молока і манго виходить дуже ніжним.
Інгредієнти
свіжовіджатий лаймовий сік – половина склянки | |
великі манго стиглі – дві штуки | |
прохолодна вода питна – 200 мл | |
дрібний цукровий пісок – 130 гр | |
концентроване кокосове молоко – 400 мл |
Цей освіжаючий десерт з кокосового молока і манго виходить дуже ніжним.
Покроковий рецепт
В товстостінну невелику каструльку влити проціджений лаймовий сік, додати цукровий пісок і необхідну кількість води, при періодичному помішуванні довести солодку цитрусову суміш до кипіння.
Нарізати маленькими шматочками очищені плоди манго, додати подрібнені фрукти в каструльку і продовжити процес варіння на слабкому вогні хвилин вісім, потім прибрати посуд з вогню.
Додати в цю ж ємність кокосове молоко, ретельно перемішати фруктову суміш і остудити її, потім пюрировать блендером.
Перекласти кокосово-манговую суміш у пластиковий контейнер, відправити на чотири години в морозильну камеру, причому кожні півгодини потрібно виймати сорбет і перемішувати його виделкою.
Як тільки кокосово-манговий сорбет приготується, перекласти його в креманки, прикрасити ягодами або кольоровий кокосовою стружкою, потім подавати до столу.