Гарячий шоколад з ваніліном і вершковим морозивом

Гарячий шоколад з ваніліном і вершковим морозивом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарячий шоколад з морозивом – отримаєте справжнє задоволення

Інгредієнти

порошковий ванілін – за смаком
незбиране молоко – 400 мл
вершкове морозиво – 40 г
тертий шоколад для оформлення – за смаком
коричневий цукровий пісок – 15 г
чорний шоколад – 40 г

Як приготувати Гарячий шоколад з ваніліном і вершковим морозивом

У новорічне дитяче меню рекомендується включити чудовий святковий напій – гарячий шоколад з ваніліном і вершковим морозивом.

Інгредієнти:

– порошковий ванілін (за смаком);

– незбиране молоко (400 мл);

– вершкове морозиво (40 г);

– тертий шоколад для оформлення (за смаком);

– коричневий цукровий пісок (15 м);

– чорний шоколад (40 г).

Покроковий рецепт

Процес приготування:

Обполоснути каструлю середнього розміру крижаною водою, потім насипати в неї достатню кількість порошкового ваніліну, додати коричневий цукровий пісок.

Влити в цю ж посуд незбиране молоко, перемішати, потім довести ароматну молочну суміш при постійному помішуванні до інтенсивного кипіння, після чого каструлю відразу ж прибрати з плити.

Невеликими шматочками наламати чорний шоколад, перекласти в каструлю з гарячою молочною сумішшю, перемішувати до того моменту, поки шоколадні шматочки не розчиняться повністю.

Підготувати чашки, злегка прогріти їх, влити гарячий шоколадний напій, прикрасити кожну порцію невеликим кулькою морозива, присипати зверху тертим шоколадом і відразу подавати до столу.