Сирно-полуничне морозиво з шоколадом

Сирно-полуничне морозиво з шоколадом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Сирно-полуничне морозиво з шоколадом

З домашнього високоякісного сиру, соковитої полуниці і темного шоколаду можна приготувати чудове повітряне морозиво, яке сподобається навіть самим вибагливим дітлахам.

Інгредієнти:

– темний шоколад (56 р);

– незбиране молоко (56 мл);

– стиглий банан (160 г);

– велика полуниця самого солодкого сорту (320 м);

– тростинний цукор-пісок (120 г);

– жирний сир домашній (230 м).

Процес приготування:

Очистити полуницю від хвостиків, потім соковиті ягоди промити і нарізати їх невеликими шматочками, перекласти в миску невеликого розміру.

Почистити самий спілий банан без темних плям і нарізати його невеликими шматочками, відправити у посуд з полуницею, після цього підготувати ще одну миску насипати в неї достатню кількість цукрового піску, додати сир, перетертий через сито, добре перемішати. Перекласти в посуд з солодким сиром нарізану полуницю і банан, влити достатню кількість молока, збити всі інгредієнти блендером до однорідності.

Порубати великим кухонним ножем темний шоколад до стану великої крихти, відправити його в миску з сирною масою, добре перемішати.

Підготувати невеликий пластиковий контейнер, перекласти в нього сирно-полуничну масу з шоколадом, розрівняти, закрити кришкою і прибрати в морозильну камеру приблизно на вісім годин.

Для того, щоб сирно-полуничне мороженео заморозилося рівномірно, його необхідно періодично виймати з морозильної камери і збивати.

По закінченні вищевказаного часу перекласти приготоване сирно-полуничне морозиво в порційні стаканчики та подавати його з яким-небудь солодким соусом або сиропом.