Кокосово-манговий сорбет

Цей освіжаючий десерт з кокосового молока і манго виходить дуже ніжним.

Інгредієнти

свіжовіджатий лаймовий сік – половина склянки
великі манго стиглі – дві штуки
прохолодна вода питна – 200 мл
дрібний цукровий пісок – 130 гр
концентроване кокосове молоко – 400 мл

Як приготувати Кокосово-манговий сорбет

Цей освіжаючий десерт з кокосового молока і манго виходить дуже ніжним.

Покроковий рецепт

В товстостінну невелику каструльку влити проціджений лаймовий сік, додати цукровий пісок і необхідну кількість води, при періодичному помішуванні довести солодку цитрусову суміш до кипіння.

Нарізати маленькими шматочками очищені плоди манго, додати подрібнені фрукти в каструльку і продовжити процес варіння на слабкому вогні хвилин вісім, потім прибрати посуд з вогню.

Додати в цю ж ємність кокосове молоко, ретельно перемішати фруктову суміш і остудити її, потім пюрировать блендером.

Перекласти кокосово-манговую суміш у пластиковий контейнер, відправити на чотири години в морозильну камеру, причому кожні півгодини потрібно виймати сорбет і перемішувати його виделкою.

Як тільки кокосово-манговий сорбет приготується, перекласти його в креманки, прикрасити ягодами або кольоровий кокосовою стружкою, потім подавати до столу.

Дивіться також:  Молочний банановий коктейль з медом