Коктейль з глодом і медом на кефірі – безалкогольний і дуже корисний напій
Інгредієнти
Кефір – 400 мл | |
Ягоди глоду – 100 гр. | |
Мед – 1 ст. л. |
Як приготувати Коктейль з глодом і медом на кефірі
Простий в приготуванні, але дуже смачний і корисний коктейль з глодом і медом. Глід – дуже корисна ягода для людей з високим тиском, багата безліччю вітамінів. При цьому ягода ще й дуже смачна. Його можна їсти просто так, а сьогодні захотілося саме коктейлю. Обов’язково спробуйте!
Покроковий рецепт
1. Ягоди глоду помити, видалити кісточки.
2. Всі інгредієнти скласти в чашу блендера і збити.
3. Подати у високих склянках.