Корисна закуска з сиру
Інгредієнти
Козячий сир – 2 упаковки | |
Кріп – 6 ст. л. (або більше при необхідності) | |
Паприка – 6 ст. л. (або більше при необхідності) |
Ця ідея у мене виникла, коли я була в Метро і побачила брикети сиру. У мене намічалися гості, і треба було щось приготувати швидкий і смачненьке. Подумала, цей рецепт – гарна думка, і прекрасно підійде як закуска. Просто і швидко, вибух кольору і смаку. Я робила його вже кілька разів і жодного разу не розчаровувала ні себе, ні хатніх, ні гостей.
Покроковий рецепт
Перш ніж ми почнемо, пакет козячого сиру покладіть на кілька хвилин у морозилку.
Досить дрібно подрібніть кріп. Попередньо кріп промийте і дайте йому обсохнути, тоді він не буде злипатися.
Розкладіть укрів на дошці і дайте йому висохнути протягом декількох хвилин. Я можу просто сидіти і милуватися ним. Бо дрібно нарізаний кріп схожий на … “мох, в теплу літню ніч “. До речі, я вчора була на балеті і на костюмах “німф “, пачки були покриті блискучим, пухнастим мохом.
Гаразд, я знову відволіклася. Тепер витягніть козячий сир з морозильної камери. Він повинен бути злегка твердий.
Звільніть сир від пакета.
Тепер просто обвалюємо козячий сир з нарізаному кропу …
Рулет вийде ніби в пальто. Вже красиво, чи не правда?
В деяких місцях допоможіть кропу приліпитися, злегка натиснувши на нього. Це красиво і радує око. Давайте зробимо ще один. Він буде трохи відрізнятися.
Взяти паприку. У мене така.
Насипати перуки на невеликому аркуші пергаменту і роз’ятрити її по всьому листу.
Тепер, візьміть інший пакет з козячим сиром і повторіть ту ж процедуру, що і з кропом. І Упс! Дивіться, який залишився відбиток пальців! Ось що відбувається, коли ви погано заморозили рулет.
Але у мене був просто мокрий палець. Просто перекочуйте сир, поки він повністю не покриється паприкою.
Тепер просто оберніть кожен рулет в харчову поліетиленову плівку. Але зверніть увагу! Загорнутий козячий сир повинен залишатися загорнутим не більше ніж годину або два. Довше, він просто буде перетворюватися в пастоподібну масу. Ви ж не хочете втратити текстуру.
Коли ви будете готові подавати, викладіть рулети на блюдо.
І відрізати по шматочку.
Або ще варіант подачі: просто відріжте шматочок і покладіть його на крекер або підсмажений шматок багета. Рулети краще будуть різатися коли вони холодні. І я повинна сказати, так як пробувала їх, як це красиво і смачно. Особливо з ранку…паприка дає вишуканий аромат, а кріп теплоту і домашність. Це красива симфонія для наших очей.