Святкова і ситна закуска, на приготування якої не піде багато часу.
Інгредієнти
Тарталетки – 6 шт. | |
Помідор – 1 шт. | |
Часник – 1 зуб | |
Крабові палички – 200 гр. | |
Майонез – 3 ст. л. |
Тарталетки відмінно підходять для перекусу. Вони виглядають досить святково і в них можна незвичайним спосіб подати звичайний салат. В даному випадку я використовувала покупні пісочний тарталетки, але їх можна виготовити і самостійно.
Покроковий рецепт
Помідор (краще сливка) заливаю окропом і залишаю його на хвилину. Завдяки цьому шкірка помідора зніметься без проблем. Начинка буде більш ніжною, якщо в ній знаходиться тільки м’якоть помідора.
Помідор ріжу на невеликі шматочки. Очищаю часник і також подрібнюю його ножем. Не варто часник пропустити через чеснокодавку або терти на тертці, оскільки начинка потім стає сильно пекучої і не відчувається смак інших інгредієнтів. З’єдную два продукту.
Крабові палички розморожую, розрізаю вздовж і ріжу їх на маленькі шматочки.
Змішую крабові палички, помідори і часник. Додаю до них майонез і перемішую всю масу. Готові тарталетки викладаю начинку. В якості прикраси можна використовувати кружечки з крабових паличок і зелений лук. Прикрашаю тарталетки і прибираю в холодильник на 2 години. За цей час всі інгредієнти начинки змішаються. Однак холодне повітря не дозволить тарталеткам сильно розм’якнути.
Подавати можна з літнім салатом, борщем, супом або до будь-якого другого блюда.