Крабові тарталетки

Крабові тарталетки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Помідор (краще сливка) заливаю окропом і залишаю його на хвилину. Завдяки цьому шкірка помідора зніметься без проблем. Начинка буде більш ніжною, якщо в ній знаходиться тільки м’якоть помідора.

Помідор ріжу на невеликі шматочки. Очищаю часник і також подрібнюю його ножем. Не варто часник пропустити через чеснокодавку або терти на тертці, оскільки начинка потім стає сильно пекучої і не відчувається смак інших інгредієнтів. З’єдную два продукту.

Крабові палички розморожую, розрізаю вздовж і ріжу їх на маленькі шматочки.

Змішую крабові палички, помідори і часник. Додаю до них майонез і перемішую всю масу. Готові тарталетки викладаю начинку. В якості прикраси можна використовувати кружечки з крабових паличок і зелений лук. Прикрашаю тарталетки і прибираю в холодильник на 2 години. За цей час всі інгредієнти начинки змішаються. Однак холодне повітря не дозволить тарталеткам сильно розм’якнути.

Подавати можна з літнім салатом, борщем, супом або до будь-якого другого блюда.