Інгредієнти.
Відварити 2 курячих яйця (щоб яйця при варінні не лопнули , можна в воду додати невелику кількість солі). Яйця остудити, почистити, порізати по можливості соломкою. Огірок помити, так само як яйця, нарізати соломкою. Крабове м’ясо нарізати довільно, не крупно. 1 головку синього ріпчастої цибулі, почистити, дрібно нашаткувати.
У глибоку чашу викласти відварений рис, консервовану кукурудзу (рідина з банки попередньо злити).
Перекласти В салатницю порізані яйця, огірок, крабове м’ясо і цибулю. Заправити салат майонезом. За бажанням підсолити. Перемішати салат столовою ложкою, за необхідності досолити.
Встановити кулінарне кільце на плоску тарілку (кільце можна вирізати з середньої частини пластикової пляшки). В кулінарне кільце викласти салат. Кільце зняти, салат прикрасити зеленню. Приємного апетиту!