Крабовий салат зі свіжим огірком «Жабеня»

Крабовий салат зі свіжим огірком «Жабеня» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Крабове мясо (палички) і огірки порізати на невеликі шматочки. Варені яйця почистити, натерти на дрібній тертці (чверть білка відкласти для оформлення). Цибулю почистити, дрібно покришити. Змішати в глибокій мисці всі нарізані інгредієнти, додавши кукурудзу і майонез. Перемішати.

На плоску тарілку викласти салат у формі мордочки жабеняти.

Посипати дрібно порізаним кропом.

Очі зробити з раніше відкладеного тертого білка і половинок маслин, рот – кетчупом.
Веселого дитячого свята!
Приємного апетиту!