Крем-суп з кореня селери і яблук
Інгредієнти
Картопля – 1 шт. | |
Цибуля – 1 штука | |
Корінь селери – 1 шт. | |
Яблука – 3 шт. |
Взагалі-то крем-супи не дуже корисні – так вважають, ми повинні їжу, жувати, а не просто ковтати. Але іноді, коли зовсім немає часу на тривалу підготовку, нам приходить на допомогу рецепт якого-небудь крем-супу. Адже не потрібно нічого красиво нарізати і попередньо обробляти – нарізав як-попало, кинув все в каструлю і пішов займатися своїми справами. А суп собі вариться. Потім залишиться тільки перемолоти. І вуаля! Так що іноді можна таки дозволити собі таку слабкість. А жувати краще будемо м’ясо)))
Покроковий рецепт
1. Всі овочі та яблука помити, очистити, нарізати кубиками будь-якого розміру.
2. Скласти в каструлю, залити одою, посолити. Варити до готовності.
3. Коли суп трохи охолоне, налити в чашу комбайна і збити в пюре. Або зробити це заглибним блендером.
4. Суп вийшов дуже яскравим і незвичайним смаків!