Круасан-асорті з листкового тіста

Круасан-асорті з листкового тіста – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хрусткі і одночасно тануть у роті з різними начинками круасани “Гості на порозі”– приємне доповнення для дружньої бесіди.

Інгредієнти

Тісто листкове – 2 пачки по 400 грам Краще брати пачки по 2 пластини в кожній.
Яблука – 2 штуки Невеликі
Цукерки шоколадні – 4 штуки Можна взяти мармелад
Сир твердий – 50 грам
Шинка – 50 грам
Цукор – 2 чайні ложки
Олія рослинна – 2 столових ложки Для змазування дека
Яйце куряче – 1 штука
Кунжут – 10 грам

Як приготувати Круасан-асорті з листкового тіста