Круасани з шоколадом

Круасани з шоколадом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Тісто заздалегідь розморожуємо. В рецепті використовується просте і дріжджове листкове тісто, останнім смачніше і пишніше. Обидва пласта залишаємо на 15-20 хвилин при кімнатній температурі.


Шоколад поділяємо на шматочки – скільки квадратів, стільки і круасанів. Якщо взяти чорний шоколад, він не так швидко розтане, буде відчуватися шматочок плитки.


Тісто ділимо на трикутники за розмірами квадратиків шоколадки. Якщо вони занадто вузькі, можна взяти по дві частини.


Звертаємо тісто в трубочку і затискаємо краю з кожної сторони.

Розкладаємо на деко в 2 см один від одного, так як тісто підніметься.

Відправляємо в духовку на 20 хвилин при температурі 220 градусів або на стільки, скільки вказує виробник тесту. Готові круасани виходять ніжними і дуже смачними.