Це смачно!!! Охолоджуючий соус поверх гарячої смаженої кукурудзи – це чудово!
Інгредієнти
Кукурудза – 6 качанів | |
Майонез – 1/4 склянки | |
Сметана – 1/4 склянки | |
Сир – 1/4 склянки тертого | |
Свіжий розмарин – 1 ст. л. | |
Часник – 1 зубчик | |
Лимонний сік – 1 1/2 ст. л. | |
Сіль – 1/4 ч. л. | |
Подрібнений червоний перець – 1/8 ч. л. |
Чому б не приготувати ароматну кукурудзу на грилі?! Літо підходить до кінця, збираємо врожай кукурудзи. А якщо у вас на дворі зима, використовуйте заморожену кукурудзу і сковороду гриль! Адже так приємно згадати літо. Допоможе вам в цьому представлений рецепт.
Покроковий рецепт
1. Кукурудзу готуйте заздалегідь. Її можна влітку заморожувати, а взимку готувати на грилі. Збризніть качани оливковою олією і приправити спеціями. Відправте на гриль готуватися. Також можна використовувати сковороду гриль.
2. Тим часом потріть сир. Часник почистіть, натріть на дрібній тертці. Видавити лимонний сік. Розмарин дрібно поріжте.
3. Змішайте майонез, сметану, тертий сир, часник, лимонний сік. Посоліть за смаком і додайте перчик.
4. Готову кукурудзу полийте заправкою і подавайте до столу.