Класичний рецепт Маргарити

Текіла, апельсиновий лікер, лайм – ідеальна “Маргарита”. Дотримуйтесь пропорції і отримаєте свіжий і приємний смак.

Інгредієнти

Лайм – 1/6 шт. + для прикраси
Велика сіль – 1 столова ложка
Текіла – 120 мл
Куантро – 60 мл
Свіжий сік лайма – 45 мл

Як приготувати Класичний рецепт “Маргарити”

Свіжий сік лайма, апельсиновий лікер і хороша текіла – все, що вам потрібно, щоб приготувати найкращу маргариту.

Текіла хорошої якості не потребує цукрі, крім того, що він є в Куантро. Куантро робить смак збалансованим, регулює кислотність лаймового соку і не перебиває смак текіли. “Маргарита” виходить м’якою і приємною.

Покроковий рецепт

1.Від лайма відріжте шматочок плода. Лаймовою часточкою обмажте обідки двох склянок. Потім, поки не висох сік і занурте їх у сіль (сіль зручніше насипати в плоску тарілку). Відкласти склянки в бік.

2.Змішайте В шейкері текілу, куантро і сік лайма. Додайте лід і збовтати до повного охолодження приблизно на 15 секунд (дно металевого шейкера повинно охолонути).

3.Наповніть келихи свіжим льодом і процідіть Маргариту в обидва келиха.

4.Прикрасити коктейль часточкою лайма.

Дивіться також:  Соковита гарбуз з яблуками, запечена в горщиках